Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Terminal 3 fun pub ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai operator di syarikat kami yang terletak di Kota Kinabalu, Sabah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong operator

Jawatan kosong sebagai operator di Kota Kinabalu, Sabah!

  • Employee: Terminal 3 fun pub
  • Lokasi: Kota Kinabalu, Sabah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Terminal 3 fun pub kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan operator di Kota Kinabalu, Sabah.

Syarat

Area : Sri kepayan commercial center near market 88 kepayan .
Duty : select song for customer's request .
Must be dicipline Must understand and read Chinese , Malay , English .
Working hour from 7pm to 1.30am (6hours )

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Terminal 3 fun pub

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Terminal 3 fun pub ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Terminal 3 fun pub . Tawaran jawatan kosong untuk operator ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.