Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,756 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat poslaju ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai driver van di syarikat kami yang terletak di johor bahru, . Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong driver van

Jawatan kosong sebagai driver van di johor bahru, !

  • Employee: poslaju
  • Lokasi: johor bahru,
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM ditawarkan oleh syarikat poslaju kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan driver van di johor bahru, .

Syarat

Ride

* Kemaskini terakhir pada 29 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh poslaju

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh poslaju ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh poslaju. Tawaran jawatan kosong untuk driver van ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan driver van yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak poslaju.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.