Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat AIRAWA Spa & Salon Muslimah ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai beautician assistant di syarikat kami yang terletak di Batu Caves, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong beautician assistant

Jawatan kosong sebagai beautician assistant di Batu Caves, Selangor!

  • Employee: AIRAWA Spa & Salon Muslimah
  • Lokasi: Batu Caves, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat AIRAWA Spa & Salon Muslimah kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan beautician assistant di Batu Caves, Selangor.

Syarat

BEAUTICIAN ASSISTANT JOB VACANCY (KEKOSONGAN KERJA) diperlukan SEGERA. Kawasan Batu Caves. BEAUTICIAN ASSISTANT JOB VACANCY (KEKOSONGAN KERJA)

Jawatan: Beautician assistant
1) Berumur 18-35
2) Perempuan muslimah (bertudung)
3) Berpengalaman dalam bidang berkaitan
4) Bertanggungjawab dan jujur
5) Mempunyai kenderaan dan tempat tinggal sendiri

GAJI PERMULAAN: RM1200++

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh AIRAWA Spa & Salon Muslimah

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh AIRAWA Spa & Salon Muslimah ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh AIRAWA Spa & Salon Muslimah . Tawaran jawatan kosong untuk beautician assistant ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan beautician assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak AIRAWA Spa & Salon Muslimah .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.