Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Dream career employment agency ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Welder (KL/Selangor) di syarikat kami yang terletak di OUG, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Welder (KL/Selangor)

Jawatan kosong sebagai Welder (KL/Selangor) di OUG, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Dream career employment agency
  • Lokasi: OUG, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Dream career employment agency kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Welder (KL/Selangor) di OUG, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Welder (KL/Selangor)

- Min SPM, Sijil, Diploma
- Berminat bekerja dgn syarikat pembinaan(Construction)
- Mempunyai 2-3 tahun pengalaman sebagai welder
- Mempunyai kenderaan sendiri dan boleh bekerja di KL/Selangor (Berdasarkan project)
- 6 hari bekerja (Isnin-Sabtu)
- Gaji pokok RM2000-RM2500
- Ada OT dan Alaun

Jika berminat, sila hantar resume yg lengkap ke [email protected] atau 0162132688 (Call/SMS, Whatapp)

* Kemaskini terakhir pada 05 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Dream career employment agency

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Dream career employment agency ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Dream career employment agency . Tawaran jawatan kosong untuk Welder (KL/Selangor) ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Welder (KL/Selangor) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Dream career employment agency .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.