Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat vms marketing sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Vms marketing sdn bhd di syarikat kami yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Vms marketing sdn bhd

Jawatan kosong sebagai Vms marketing sdn bhd di Petaling Jaya, Selangor!

  • Employee: vms marketing sdn bhd
  • Lokasi: Petaling Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 April 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat vms marketing sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Vms marketing sdn bhd di Petaling Jaya, Selangor.

Syarat

Pengalaman tidak diperlukan, latihan akan diberi.

Pekerja pencetakan
Lelaki
Berumur 18-30 tahun
Dapat mengendalikan mesin cetak
Membantu tugas percetakan
/ Pemasangan poster / penghantaran
Ada EPF / SOCSO
Perlu ada kenderaan sendiri

Gaji permulaan: Gaji asal + OT + Elaun

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh vms marketing sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh vms marketing sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh vms marketing sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Vms marketing sdn bhd ini hanya sah sebelum 30 April 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Vms marketing sdn bhd yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak vms marketing sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.