Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Van Salesman di syarikat kami yang terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Van Salesman

Jawatan kosong sebagai Van Salesman di Nilai, Negeri Sembilan!

  • Employee: Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd
  • Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Van Salesman di Nilai, Negeri Sembilan.

Syarat

Kelayakan - SPM dan GDLPengalaman - 3 tahunGaji Pokok + Komisyen + Ganjaran/Bonus + EPF + Perkeso

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Van Salesman ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Van Salesman yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Malaysian Yoghurt Company Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.