Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Marshmallowscarf ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai VIDEOGRAPHER (Bangi Sentral) di syarikat kami yang terletak di Bangi, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong VIDEOGRAPHER (Bangi Sentral)

Jawatan kosong sebagai VIDEOGRAPHER (Bangi Sentral) di Bangi, Selangor!

  • Employee: Marshmallowscarf
  • Lokasi: Bangi, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Marshmallowscarf kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan VIDEOGRAPHER (Bangi Sentral) di Bangi, Selangor.

Syarat

MARSHMALLOWSCARF merupakan jenama tudung yg sedang meningkat naik dan semakin dikenali ramai. Jenama kami sedang berkembang pesat dan memerlukan team player yg berkreativiti tinggi spt anda utk sertai keluarga MARSHMALLOWSCARF. Anda akan membantu MARSHMALLOWSCARF utk achieve target syarikat. MARSHMALLOWSCARF menawarkan 1 posisi VIDEOGRAPHER di HQ Marshmallowscarf. Calon yg mempunyai pengalaman 1-3 tahun dalam bidang berkaitan terutama sekali industri fashion akan diberi keutamaan.

Fresh grad dan internship juga boleh memohon.

Skop utama adalah untuk menghasilkan video, editing dan storyline untuk tujuan branding, marketing dan advertising.

Calon-calon mestilah seperti berikut:
1) Lelaki/perempuan umur 21-30.
2) Minimum Degree/Diploma in videography/bidang berkaitan
3) Mahir dgn software video editing.
4) Kreativiti dan imaginasi tinggi.
5) Skill pengurusan projek is a plus point.

Emailkan resume anda ke [email protected] dgn kadar segera.

Hanya calon yg menghantar resume shj yg akan dipertimbangkan.
Calon yg memenuhi kriteria akan dipanggil utk temuduga pada 31 January 2018.
Kemasukan segera.

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Marshmallowscarf

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Marshmallowscarf ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Marshmallowscarf. Tawaran jawatan kosong untuk VIDEOGRAPHER (Bangi Sentral) ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.