Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Antah Schindler (M) Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Trainee Installer di syarikat kami yang terletak di Miri, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Trainee Installer

Jawatan kosong sebagai Trainee Installer di Miri, Sarawak!

  • Employee: Antah Schindler (M) Sdn Bhd
  • Lokasi: Miri, Sarawak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 16 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Antah Schindler (M) Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Trainee Installer di Miri, Sarawak.

Syarat

Kami mencari 8 pemasang lift untuk ditempatkan di Selangor

Sayarat :
1. Warganegara Malaysia
2. Berumur 26 tahun ke bawah
3. Lepasan SPM/SKM/SKVM
4. Ingin Bekerja di semenanjung malaysia
5. Boleh bermula segera Package Gaji :
- RM 1300 ( lepasan SPM) , RM1500 (lepasan sijil SKM, SKVM)
- Elauns perumahan RM134
- Elauns Pengangkutan RM220
- Elaun Dobi RM50

sila email resume ke [email protected] atau call 0377251818 ext 126

* Kemaskini terakhir pada 05 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Antah Schindler (M) Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Antah Schindler (M) Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Antah Schindler (M) Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Trainee Installer ini hanya sah sebelum 16 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Trainee Installer yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Antah Schindler (M) Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.