Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Air Keroh D'Village Sdn. Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Technician Maintenance di syarikat kami yang terletak di Ayer Keroh, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Technician Maintenance

Jawatan kosong sebagai Technician Maintenance di Ayer Keroh, Melaka!

  • Employee: Air Keroh D'Village Sdn. Bhd
  • Lokasi: Ayer Keroh, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1050 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1050 ditawarkan oleh syarikat Air Keroh D'Village Sdn. Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Technician Maintenance di Ayer Keroh, Melaka.

Syarat

TUGAS DAN TANGGUNGJAWAB:- - Bertanggungjawab dalam melakukan tugas menyelenggara sistem paip, penyelenggaraan alat penghawa dingin, peralatan bahagian dapur, menyelenggara bilik-bilik, kerja-kerja mengecat serta tugasan yang berkaitan dengan penyelenggaraan bagi Syarikat Air Keroh D'Village Sdn. Bhd. - Bertanggungjawab untuk memastikan semua kemudahan dan peralatan Resort adalah selamat untuk kegunaan tetamu dan pekerja.Bekerjasama dengan kakitangan daripada jabatan lain untuk - memastikan kerja-kerja dapat dijalankan tepat pada masa yang diminta. - Lain-lain tugas yang diarahkan dari semasa ke semasa oleh pihak Pengurusan,

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Air Keroh D'Village Sdn. Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Air Keroh D'Village Sdn. Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Air Keroh D'Village Sdn. Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Technician Maintenance ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Technician Maintenance yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Air Keroh D'Village Sdn. Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.