Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,712 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat zeepaard engineering sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Technician (Instrumentation) di syarikat kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Technician (Instrumentation)

Jawatan kosong sebagai Technician (Instrumentation) di Shah Alam, Selangor!

 • Employee: zeepaard engineering sdn bhd
 • Lokasi: Shah Alam, Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 15 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat zeepaard engineering sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Technician (Instrumentation) di Shah Alam, Selangor.

Syarat

To assist Engineers at job site

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh zeepaard engineering sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh zeepaard engineering sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh zeepaard engineering sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Technician (Instrumentation) ini hanya sah sebelum 15 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Technician (Instrumentation) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak zeepaard engineering sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan