Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 60,450 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Realine Teamwork Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Technician di syarikat kami yang terletak di Batu Berendam, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Technician

Jawatan kosong sebagai Technician di Batu Berendam, Melaka!

 • Employee: Realine Teamwork Sdn Bhd
 • Lokasi: Batu Berendam, Melaka
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 30 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Realine Teamwork Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Technician di Batu Berendam, Melaka.

Syarat

Qualification: Minimum SPMSalary : RM900.00 - RM1200.00+Allowance+OT+Attractive bonusesContact Person: Mr.Harikumar (HP: 0193704654)

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Realine Teamwork Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Realine Teamwork Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Realine Teamwork Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Technician ini hanya sah sebelum 30 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Technician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Realine Teamwork Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Operator pengeluaran diperlukan segera 160 permohonan
 2. Assistant Teacher 76 permohonan
 3. Admin general clerk 75 permohonan
 4. Malaysia Cruise Job 72 permohonan
 5. Event trainee maxis (melaka) 68 permohonan
 6. Kerani Diperlukan Segera 67 permohonan
 7. Office Assistance 65 permohonan
 8. Kerani store/storekeeper 57 permohonan
 9. Store keeper 51 permohonan
 10. Pembantu Kedai 45 permohonan