Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat jardi jaya sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Technical assistant , supervisor project di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Technical assistant , supervisor project

Jawatan kosong sebagai Technical assistant , supervisor project di Kuantan, Pahang!

 • Employee: jardi jaya sdn bhd
 • Lokasi: Kuantan, Pahang
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1500 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat jardi jaya sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Technical assistant , supervisor project di Kuantan, Pahang.

Syarat

KAMI MENJEMPUT ANDA UNTUK MENGISI KEKOSONGAN SEBAGAI :-1) TECHNICAL ASSISTANT2) SUPERVISOR PROJECTCALON HENDAKLAH :-A) BERUMUR 25 TAHUN KEATAS DAN SIHAT TUBUH BADANB) MEMPUNYAI PENGALAMAN KERJA DALAM BIDANG ELEKTRIK SEKURANG - KURANGNYA 3 TAHUN KEATASC) PERCAYA JIKA ANDA RAJIN DAN TEKUN, PASTI AKAN MEMBUAHKAN KEJAYAAN YANG MENGAGUMKAND) BERENERGETIK DAN BERCITA - CITA TINGGIE) KAMI AMAT MENGHARGAI KEPADA MEREKA YANG BOLEH MENUMPUKAN SEPENUHNYA KEJAYAAN PROJEK DARIPADA MEMENTINGKAN KEUNTUNGAN* ANDA ADA CIRI - CIRI DI ATAS, KAMI ADA JAWATAN SESUAI UNTUK ANDA. JANGAN LEPASKAN PELUANG KEEMASAN INI.# SEBARANG PERTANYAAN, SILA HUBUNGI KAMI UNTUK MAKLUMAT LANJUT DI 09-568 9158 (YANA) @ EMAIL RESUME ANDA KE [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh jardi jaya sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh jardi jaya sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh jardi jaya sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Technical assistant , supervisor project ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Technical assistant , supervisor project yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak jardi jaya sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 75 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan