Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat achievers brain cognitive development ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Teachers di syarikat kami yang terletak di Puchong, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Teachers

Jawatan kosong sebagai Teachers di Puchong, Selangor!

  • Employee: achievers brain cognitive development
  • Lokasi: Puchong, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat achievers brain cognitive development kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Teachers di Puchong, Selangor.

Syarat

Tuition teacher - Mandarin is a must.

Special needs teacher.

Class teacher and assistant teacher.

We are a learning centre with a twist. Children are encouraged to move to learn.

Teachers must have patience, fun loving and firm. Your job includes everything from taking care of the children to sharing with them your knowledge on subjects like English, BM, Mathematics and Science. We have technology to help in this learning. We are a great bunch of colleague who love our work. Call or email to enquire for more.

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh achievers brain cognitive development

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh achievers brain cognitive development ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh achievers brain cognitive development. Tawaran jawatan kosong untuk Teachers ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.