Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Kidsneed resources ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Teachers di syarikat kami yang terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Teachers

Jawatan kosong sebagai Teachers di Nilai, Negeri Sembilan!

  • Employee: Kidsneed resources
  • Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Kidsneed resources kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Teachers di Nilai, Negeri Sembilan.

Syarat

Working hour: half day(730am-130pm), full day (830am-630pm)Salary are based on experience and education background.Interested candidates can send your resume to [email protected] or call teacher wani 0193084899

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Kidsneed resources

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Kidsneed resources ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Kidsneed resources . Tawaran jawatan kosong untuk Teachers ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Teachers yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Kidsneed resources .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.