Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 84,672 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Acanta Plus Automotive ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Tayarman cum Mechanic di syarikat kami yang terletak di Tanah Merah, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Tayarman cum Mechanic

Jawatan kosong sebagai Tayarman cum Mechanic di Tanah Merah, Kelantan!

 • Employee: Acanta Plus Automotive
 • Lokasi: Tanah Merah, Kelantan
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1000 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 July 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Acanta Plus Automotive kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Tayarman cum Mechanic di Tanah Merah, Kelantan.

Syarat

Kami memerlukan:
~ Tayarman cum Mechanic

~ Berpengalaman
~ Tayarman cum Mechanic (Boleh tampal tayar, pasang tayar & balancing tayar & boleh servis kereta, baiki kereta dan tukar undercarriage kereta)

Boleh kerja berkumpulan , tepat masa datang berkerja, sikap baik & gaji mengikut kemahiran. Hubungi : Gee 017-9800223 / 016-2323110 None

* Kemaskini terakhir pada 17 July 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Acanta Plus Automotive

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Acanta Plus Automotive ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Acanta Plus Automotive . Tawaran jawatan kosong untuk Tayarman cum Mechanic ini hanya sah sebelum 31 July 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk/Admin Executive 188 permohonan
 2. Boutique Assistant 182 permohonan
 3. Kerani 166 permohonan
 4. Kerani am 140 permohonan
 5. Kerani Pejabat Tapak Bina 107 permohonan
 6. Online customer service 94 permohonan
 7. Kerani 88 permohonan
 8. Kerani pentadbiran 74 permohonan
 9. Kindergarten teacher 66 permohonan
 10. Pembantu Jualan Diperlukan 61 permohonan