Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,457 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat RAD Consultancy Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Supervisor or Penyelia di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Supervisor or Penyelia

Jawatan kosong sebagai Supervisor or Penyelia di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: RAD Consultancy Sdn Bhd
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 13 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat RAD Consultancy Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Supervisor or Penyelia di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

Salah sebuah anak syarikat kami beroperasi dlm perniagaan retail & petrol station di Bandar Sri Sendayan, Negeri Sembilan mempunyai kekosongan bagi jawatan Asst. Supervisor, Supervisor dan Cashier. Sekiranya berminat, sila hantarkan CV anda ke email spt dibawah or WhatsApp ke 012-3888645. Pekerjaan ini sesuai untuk sesiapa shj yang berminat dan keutamaan akan diberi kepada yang berdispline tinggi, rajin dan mahu maju kehadapan di dalam kerjaya. Tugas utama adalah untuk membantu jualan harian, memantau & order stok, support back office system dan mengendalikan customer service ukt pelanggan.

Tempat tinggal disediakan namun masyarakat tempatan di sekitar Sendayan, Seremban & N9 digalakan memohon.

Kemudahan lain yg disediakan spt pakaian seragam, insurance, EPF, SOSCO, Bonus tahunan, Kenaikan gaji, Allowance dan sebagainya.

Peluang kerjaya yang cerah dan peningkatan jawatan ke syarikat induk di HQ disediakan bagi yang berminat untuk mengembangkan kerjaya ke bidang yang lebih tinggi dan mencabar.

Latihan dan tunjuk ajar akan diberikan kepada yang layak

Kepada yang berminat sila hantarkan biodata or CV anda ke email add: [email protected] atau WhatsApp ke 012-3888645

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh RAD Consultancy Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh RAD Consultancy Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh RAD Consultancy Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Supervisor or Penyelia ini hanya sah sebelum 13 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.