Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 66,789 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Petronas Petrol Station ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Supervisor Stesen Minyak Petronas di syarikat kami yang terletak di Kelana Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Supervisor Stesen Minyak Petronas

Jawatan kosong sebagai Supervisor Stesen Minyak Petronas di Kelana Jaya, Selangor!

 • Employee: Petronas Petrol Station
 • Lokasi: Kelana Jaya, Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM2000 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 July 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Petronas Petrol Station kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Supervisor Stesen Minyak Petronas di Kelana Jaya, Selangor.

Syarat

Bertanggungjawab dalam membantu menguruskan segala urusan harian di Stesen Minyak Petronas. Menguruskan tugas-tugas pengurusan Stesen Minyak. Membantu Krew Stesen Minyak Petronas menjalankan tugas harian. 6 hari bekerja.Berminat sila hubungi tel/whasapp 012 2335516. Hanya yg serius akan dilayan.

* Kemaskini terakhir pada 20 July 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Petronas Petrol Station

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Petronas Petrol Station ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Petronas Petrol Station . Tawaran jawatan kosong untuk Supervisor Stesen Minyak Petronas ini hanya sah sebelum 31 July 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Supervisor Stesen Minyak Petronas yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Petronas Petrol Station .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk 53 permohonan
 2. Ozarah cafe 43 permohonan
 3. Admin 39 permohonan
 4. Admin Clerk 35 permohonan
 5. Guru sekolah swasta diperlukan 34 permohonan
 6. Field Visit Supervisor - Perak 34 permohonan
 7. Product executive 32 permohonan
 8. Administration 32 permohonan
 9. Allianz sales Executive (CUTI RAYA 1 MINGGU) 30 permohonan
 10. Tukang Masak dan Pembantu / Pekerja Am 26 permohonan