Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat White Pebbles Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Supervisor di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Supervisor

Jawatan kosong sebagai Supervisor di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: White Pebbles Sdn Bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1900 / Month
  • Tarikh Tutup: 12 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1900 ditawarkan oleh syarikat White Pebbles Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Supervisor di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Kami memerlukan supervisor x 1org. dikehendaki pengalaman dlm bidang food & Beverages
Fresh graduate welcome.
Tempat kerja : KSL City
Waktu operasi : 10am ke 10pm
Gaji : 1500-1900
jujur, rajin menepati waktu Membuat air, waffle dan menerima pelangan order.

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh White Pebbles Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh White Pebbles Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh White Pebbles Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Supervisor ini hanya sah sebelum 12 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.