Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,494 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat She Handling Equipment (M) Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sprayer di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sprayer

Jawatan kosong sebagai Sprayer di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: She Handling Equipment (M) Sdn Bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat She Handling Equipment (M) Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sprayer di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Spray forklift, reachtruck & etc
Recond Job process bersikap ingin belajar
bersedia bekerja lebih masa
berdispin dan patuh kepada arahan
Lesen kenderaan / motor diperlukan

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh She Handling Equipment (M) Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh She Handling Equipment (M) Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh She Handling Equipment (M) Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Sprayer ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.