Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat dr azimuth bioherbal health and spa ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Spa therapist atau beautician di syarikat kami yang terletak di Bandar Kinrara, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Spa therapist atau beautician

Jawatan kosong sebagai Spa therapist atau beautician di Bandar Kinrara, Selangor!

  • Employee: dr azimuth bioherbal health and spa
  • Lokasi: Bandar Kinrara, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 01 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat dr azimuth bioherbal health and spa kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Spa therapist atau beautician di Bandar Kinrara, Selangor.

Syarat

aslkm saya mencari seorg yg berkebolehan utk spa muslimah di bandar kinrara
berkebolehan
- mengurut
- facial
- pedicure / menicure

basic yg ada experience :
rm 1000 + komisyen rm 5 per customer
yg tiada pengalaman / practical
rm 700 utk 3 bulan pertama + komisyen rm 5 per customer mulai january 2017
training bulan december

* Kemaskini terakhir pada 25 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh dr azimuth bioherbal health and spa

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh dr azimuth bioherbal health and spa ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh dr azimuth bioherbal health and spa . Tawaran jawatan kosong untuk Spa therapist atau beautician ini hanya sah sebelum 01 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Spa therapist atau beautician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak dr azimuth bioherbal health and spa .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.