Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Seven Days Flower ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Setting Staff di syarikat kami yang terletak di Ipoh, Perak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Setting Staff

Jawatan kosong sebagai Setting Staff di Ipoh, Perak!

  • Employee: Seven Days Flower
  • Lokasi: Ipoh, Perak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 09 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Seven Days Flower kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Setting Staff di Ipoh, Perak.

Syarat

IMMEDIATELY INTAKE

As a setting staff
1) Maintain stock in order
2) Preparation stock for set up
3) Setting and dismantle

Interested to be in our team please contact 0165999786 or 0164527667
email your resume to 7daysflowerinfogmail.com We are experience decorator for corporate company and all races wedding decoration

* Kemaskini terakhir pada 08 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Seven Days Flower

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Seven Days Flower ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Seven Days Flower. Tawaran jawatan kosong untuk Setting Staff ini hanya sah sebelum 09 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.