Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat metro ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Security Guard / Pengawal Keselamatan di syarikat kami yang terletak di Kota Tinggi, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Security Guard / Pengawal Keselamatan

Jawatan kosong sebagai Security Guard / Pengawal Keselamatan di Kota Tinggi, Johor!

  • Employee: metro
  • Lokasi: Kota Tinggi, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1050 / Month
  • Tarikh Tutup: 20 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1050 ditawarkan oleh syarikat metro kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Security Guard / Pengawal Keselamatan di Kota Tinggi, Johor.

Syarat

. Bertanggungjawab untuk melaksanakan kerja menjaga keselamatan kawasan/persekitaran/bangunan agar tidak dicerobok dan memastikan keselamatan harta benda syarikat.
. Melakukan tugas pengawal statik dan merekod segala kejadian didalam buku keselamatan harian. syarat - syarat
. Warganegara Malaysia
. Boleh bertutur,membace,dan menulis Bahasa Malaysia
. Kawasan Kota Tinggi
. Boleh berkerja 31hari (12 jam)

* Kemaskini terakhir pada 03 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh metro

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh metro ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh metro . Tawaran jawatan kosong untuk Security Guard / Pengawal Keselamatan ini hanya sah sebelum 20 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Security Guard / Pengawal Keselamatan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak metro .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.