Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat mymix resolution ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Secretary cum General Clerk di syarikat kami yang terletak di Ipoh, Perak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Secretary cum General Clerk

Jawatan kosong sebagai Secretary cum General Clerk di Ipoh, Perak!

  • Employee: mymix resolution
  • Lokasi: Ipoh, Perak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1400 / Month
  • Tarikh Tutup: 11 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1400 ditawarkan oleh syarikat mymix resolution kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Secretary cum General Clerk di Ipoh, Perak.

Syarat

We are looking for a General [email protected] for our printing company. Interested call us at 053213992 or 0165944929

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh mymix resolution

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh mymix resolution ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh mymix resolution. Tawaran jawatan kosong untuk Secretary cum General Clerk ini hanya sah sebelum 11 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.