Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat the handset shop ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales promoter di syarikat kami yang terletak di Subang Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales promoter

Jawatan kosong sebagai Sales promoter di Subang Jaya, Selangor!

  • Employee: the handset shop
  • Lokasi: Subang Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat the handset shop kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales promoter di Subang Jaya, Selangor.

Syarat

sales promoter wanted based in asia cafe subang jaya and jaya one petaling jaya - Below 23
- Motivated
- Honest
- Punctual
- No experience required
- Commission upon confirmation
- Local prefered
- Fluent in Bahasa Malaysia and English

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh the handset shop

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh the handset shop ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh the handset shop . Tawaran jawatan kosong untuk Sales promoter ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Sales promoter yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak the handset shop .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.