Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Pahang trading Company ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales executive di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales executive

Jawatan kosong sebagai Sales executive di Kuantan, Pahang!

  • Employee: Pahang trading Company
  • Lokasi: Kuantan, Pahang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM4000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM4000 ditawarkan oleh syarikat Pahang trading Company kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales executive di Kuantan, Pahang.

Syarat

service customer company dengan tulis order dan collect payment. MEMPUNYAI KERETA SENDIRI UNTUK JUMPA CUSTOMER COMPANY DI KUANTAN ATAU OUTSTATION SEPERTI TEMERLOR, KUALA TERENGGANU DAN LAIN LAIN TEMPAT.

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Pahang trading Company

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Pahang trading Company ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Pahang trading Company. Tawaran jawatan kosong untuk Sales executive ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.