Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 78,212 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat cjm impiana ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales executive di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales executive

Jawatan kosong sebagai Sales executive di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: cjm impiana
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM5000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM5000 ditawarkan oleh syarikat cjm impiana kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales executive di Johor Bahru, Johor.

Syarat

kami mencari pegawai pemasaran untuk jualan hartanah.pejabat kami di tebrau.kami akan membayar komisyen dengan berpatutan.berminat hubungi saya 0127832709 untuk interview sales executive

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh cjm impiana

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh cjm impiana ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh cjm impiana . Tawaran jawatan kosong untuk Sales executive ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.