Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Dwangi Freshner ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales Executive di syarikat kami yang terletak di Skudai, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales Executive

Jawatan kosong sebagai Sales Executive di Skudai, Johor!

  • Employee: Dwangi Freshner
  • Lokasi: Skudai, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM7000 / Month
  • Tarikh Tutup: 12 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM7000 ditawarkan oleh syarikat Dwangi Freshner kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales Executive di Skudai, Johor.

Syarat

No experienced needed. posses a car. Able to communicate in English and B.Malayu. Hard Working and highly motivated.Basic + allowance + commission = RM4-5K monthly (Guarantee Income) To create new market segment and servicing existing customers

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Dwangi Freshner

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Dwangi Freshner ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Dwangi Freshner. Tawaran jawatan kosong untuk Sales Executive ini hanya sah sebelum 12 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.