Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 70,784 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Anverson Media Corporation Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Sales & Marketing Executives - MLK/KL di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Sales & Marketing Executives - MLK/KL

Jawatan kosong sebagai Sales & Marketing Executives - MLK/KL di Melaka Tengah, Melaka!

 • Employee: Anverson Media Corporation Sdn Bhd
 • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM2500 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Anverson Media Corporation Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Sales & Marketing Executives - MLK/KL di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

We are currently looking for enthusiastic Sales & Marketing Executives to participate in the company's expansion plans, both local and overseas. If you are looking to be part of a fast-paced, creative, challenging and rewarding environment, please send your resume to jobs2017anverson.com What will you be doing?
• Nurture our existing client base.
•Expand our market base, locally & overseas.
•Formulate, develop and carry out effective sales and marketing plans.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Anverson Media Corporation Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Anverson Media Corporation Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Anverson Media Corporation Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Sales & Marketing Executives - MLK/KL ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Sales & Marketing Executives - MLK/KL yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Anverson Media Corporation Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin cum HR Assistant 228 permohonan
 2. Kindergarten teacher 214 permohonan
 3. General Admin Clerk 127 permohonan
 4. Assistant Company Secretary 121 permohonan
 5. Admin Clerk 101 permohonan
 6. Pemandu lori diperlukan segera 97 permohonan
 7. Admin clerk 91 permohonan
 8. Project Engineer 67 permohonan
 9. Full-time clerk wanted 63 permohonan
 10. Pembantu Jualan 55 permohonan