Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Subway Senai Airport ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Restaurant Crew di syarikat kami yang terletak di Senai, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Restaurant Crew

Jawatan kosong sebagai Restaurant Crew di Senai, Johor!

  • Employee: Subway Senai Airport
  • Lokasi: Senai, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Subway Senai Airport kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Restaurant Crew di Senai, Johor.

Syarat

Customer ServiceFood preparationBread making & Sandwich makingStore Cleaning & maintenanceTraining will be provided for those without experience.Those looking for part time may be considered.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Subway Senai Airport

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Subway Senai Airport ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Subway Senai Airport . Tawaran jawatan kosong untuk Restaurant Crew ini hanya sah sebelum 31 March 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Restaurant Crew yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Subway Senai Airport .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.