Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat The Shorea ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Resort Manager di syarikat kami yang terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Resort Manager

Jawatan kosong sebagai Resort Manager di Senawang, Negeri Sembilan!

  • Employee: The Shorea
  • Lokasi: Senawang, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM6000 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM6000 ditawarkan oleh syarikat The Shorea kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Resort Manager di Senawang, Negeri Sembilan.

Syarat

To handle daily operations, sales and maintainenance of the resort To handle the daily operations (guests check in, food requests, etc), sales (geerate sales report and overseas reservations and marketing) and check on the general upkeep of the resort.

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh The Shorea

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh The Shorea ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh The Shorea . Tawaran jawatan kosong untuk Resort Manager ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Resort Manager yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak The Shorea .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.