Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 78,212 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Sixt Malaysia ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Rental Service Officer (Male) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Rental Service Officer (Male)

Jawatan kosong sebagai Rental Service Officer (Male) di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: Sixt Malaysia
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Sixt Malaysia kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Rental Service Officer (Male) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Daily Management of Vehicles - Daily Management on movement of vehicles
- Vehicle maintenance
- Reports directly to Branch Supervisor

- Must have D Full License
- Able to converse in English

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Sixt Malaysia

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Sixt Malaysia ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Sixt Malaysia . Tawaran jawatan kosong untuk Rental Service Officer (Male) ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Rental Service Officer (Male) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Sixt Malaysia .