Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat pinnacle clinic ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Receptionist cum clinic assistant di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Receptionist cum clinic assistant

Jawatan kosong sebagai Receptionist cum clinic assistant di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: pinnacle clinic
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2200 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2200 ditawarkan oleh syarikat pinnacle clinic kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Receptionist cum clinic assistant di Johor Bahru, Johor.

Syarat

RECEPTIONIST CUM CLINIC ASSISTANT WANTED IN :

PINNACLE CLINIC
NO 9 (GROUND FLOOR) JALAN INDAH 15/2
BUKIT INDAH,81200 JOHOR BAHRU JOHOR

REQUIREMENT:
FEMALE AGE 19-35 YEARS
GOOD IN COMMUNICATIONS
OWN TRANSPORT

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh pinnacle clinic

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pinnacle clinic ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh pinnacle clinic. Tawaran jawatan kosong untuk Receptionist cum clinic assistant ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.