Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Richland Properties ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Receptionist Cum Admin Clerk in Puchong di syarikat kami yang terletak di Puchong, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Receptionist Cum Admin Clerk in Puchong

Jawatan kosong sebagai Receptionist Cum Admin Clerk in Puchong di Puchong, Selangor!

  • Employee: Richland Properties
  • Lokasi: Puchong, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 11 November 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Richland Properties kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Receptionist Cum Admin Clerk in Puchong di Puchong, Selangor.

Syarat

An established Real Estate Agency based in Bandar Puteri, Puchong is actively looking for a candidate to fill the position of Receptionist / Admin Clerk immediately. Requirements :
- Possess min Diploma
- Minimum 1-2 years working experience
- Hard working and able to handle various job functions independently
- Self-motivated, Pleasant personality with good interpersonal and communication skills
- Good computer skills especially in Microsoft Office Applications(Word & Excel)
- Preferably Indian female
- Salary Offered: Based on experience and qualification.

* Kemaskini terakhir pada 03 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Richland Properties

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Richland Properties ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Richland Properties . Tawaran jawatan kosong untuk Receptionist Cum Admin Clerk in Puchong ini hanya sah sebelum 11 November 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Receptionist Cum Admin Clerk in Puchong yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Richland Properties .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.