Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat gs realty sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Real satate di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Real satate

Jawatan kosong sebagai Real satate di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: gs realty sdn bhd
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM10000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM10000 ditawarkan oleh syarikat gs realty sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Real satate di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

Job Requirement:- Age 18-55 - No working experience in related field is required as full training is provided.- Be positive and pro-active.- Possess own transport.- Basic computer knowledge- Full/part time position available. We provide opportunity:- Build your own business & be financial freedom.- Experience & professional leader as guidance.- 100% success system and formula.Job Descriptions:- Negotiate and deal with all parties involve sales and rental of properties- Provide excellent sales and customer service- Execute marketing plan and follow-up on sales- Carry out market survey and keep up with latest updateArea project AS:(KUALA LUMPUR,SELANGOR,SEREMBAN)PART TIME /FULL TIME AVAILABLE NOW.pls contact :alex pansenior negotiator Branch Manager [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh gs realty sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh gs realty sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh gs realty sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Real satate ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Real satate yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak gs realty sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.