Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Kelinik Ayer Keroh ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Radiographer Needed di syarikat kami yang terletak di Ayer Keroh, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Radiographer Needed

Jawatan kosong sebagai Radiographer Needed di Ayer Keroh, Melaka!

  • Employee: Kelinik Ayer Keroh
  • Lokasi: Ayer Keroh, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1250 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1250 ditawarkan oleh syarikat Kelinik Ayer Keroh kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Radiographer Needed di Ayer Keroh, Melaka.

Syarat

Plain X ray using digital x ray systemKey in patient's X ray profile for FOMEMA Walk in cases for X rays

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Kelinik Ayer Keroh

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Kelinik Ayer Keroh ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Kelinik Ayer Keroh . Tawaran jawatan kosong untuk Radiographer Needed ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Radiographer Needed yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Kelinik Ayer Keroh .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.