Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Platinum Premium Construction Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Quantity surveyors di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Quantity surveyors

Jawatan kosong sebagai Quantity surveyors di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: Platinum Premium Construction Sdn Bhd
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat Platinum Premium Construction Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Quantity surveyors di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

We are an established building and main contractor are seeking qualified candidates to join us Requirement:-
-Diploma in QS/Civil Engineering
-Working experience in the related field is required
-Able to monitor and perform cost control

Interested candidates are invited to submit a detailed resume indicating the position applied, present & expected salary to the following email address:
[email protected]

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Platinum Premium Construction Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Platinum Premium Construction Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Platinum Premium Construction Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Quantity surveyors ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Quantity surveyors yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Platinum Premium Construction Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.