Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat gjh builders sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Quantity surveyor di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Quantity surveyor

Jawatan kosong sebagai Quantity surveyor di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: gjh builders sdn bhd
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat gjh builders sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Quantity surveyor di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

We are an established ISO certified and CIDB G7 Contractor company in Melaka.
Looking for suitable & qualified candidates to join us for the positions : QUANTITY SURVEYOR

Requirements:
Minimum 3-5 years relevant experience in construction industry
Candidates must possess minimum Diploma/Degree in QS or Civil Engineering or equivalent

Interested candidates kindly send your resume to:[email protected] or call 016-2600 685

* Kemaskini terakhir pada 13 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh gjh builders sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh gjh builders sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh gjh builders sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Quantity surveyor ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Quantity surveyor yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak gjh builders sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.