Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat samion iron engineering sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Quantity Surveyor (QS) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Quantity Surveyor (QS)

Jawatan kosong sebagai Quantity Surveyor (QS) di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: samion iron engineering sdn bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1700 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat samion iron engineering sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Quantity Surveyor (QS) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Able to work in construction industry concerned with construction costs and contracts. Services provided by a quantity surveyor may include: Cost planning and commercial management throughout the entire life cycle of the project from inception to post-completion. We seek a minimum diploma holder in Quantity Surveyor(QS) with or without experience. Fresh graduate may apply for this positon. Salary min RM1,700.00. Able to manage the ad-hoc works.

* Kemaskini terakhir pada 05 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh samion iron engineering sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh samion iron engineering sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh samion iron engineering sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Quantity Surveyor (QS) ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Quantity Surveyor (QS) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak samion iron engineering sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.