Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Gerbang Dutamas Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Quantity Surveyor di syarikat kami yang terletak di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Quantity Surveyor

Jawatan kosong sebagai Quantity Surveyor di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Gerbang Dutamas Sdn Bhd
  • Lokasi: Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Gerbang Dutamas Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Quantity Surveyor di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

We required for the following position to be filled immediately
Responsible for procurement for awarded projects
Independent and requires minimum supervision an taking off, tendering, prepare preliminary costing for the project and able to budgetary control 2-5 years' experience
Diploma/Degree in Quantity Surveying or Civil Engineering
Responsible for procurement for awarded projects
Independent and requires minimum supervision an taking off, tendering, prepare preliminary costing for the project and able to budgetary control
Obtain for quotation, liase and negotiate with various suppliers and sub-contractors
Preparation of work-order to sub-contractors
Handling of Variation Orders
Preparation of monthly progress claims to clients
Other QS duties as and when assigned by superior

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Gerbang Dutamas Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Gerbang Dutamas Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Gerbang Dutamas Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Quantity Surveyor ini hanya sah sebelum 15 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Quantity Surveyor yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Gerbang Dutamas Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.