Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Sinar TM Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Purchase/ general clerk di syarikat kami yang terletak di Skudai, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Purchase/ general clerk

Jawatan kosong sebagai Purchase/ general clerk di Skudai, Johor!

  • Employee: Sinar TM Sdn Bhd
  • Lokasi: Skudai, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Sinar TM Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Purchase/ general clerk di Skudai, Johor.

Syarat

we require dedicated individuals who can display responsibility in completing their jobs

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Sinar TM Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Sinar TM Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Sinar TM Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Purchase/ general clerk ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Purchase/ general clerk yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Sinar TM Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.