Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,419 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Seednature Empire ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Promoter produk penjagaan kulit di syarikat kami yang terletak di Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Promoter produk penjagaan kulit

Jawatan kosong sebagai Promoter produk penjagaan kulit di Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Seednature Empire
  • Lokasi: Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 September 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat Seednature Empire kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Promoter produk penjagaan kulit di Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Kami mencari promoter untuk menjual produk kami secara direct selling di kawasan Kuala Lumpur, Ampang, Keramat, Wangsa Maju, Putrajaya, Shah Alam dan Bangi. Waktu bekerja : Isnin-Jumaat (10pagi hingga 10malam)
Sabtu & Ahad (overtime)

Terbuka kepada lelaki atau perempuan.

Mempunyai kenderaan sendiri dan bersedia untuk travel sekitar Selangor/KL.

Mampu berkomunikasi dengan baik dan peramah.

Jujur dan berdisiplin dalam menjalankan tugas.

Jaga solat 5 waktu dengan sempurna.

Baik hubungan dengan ibu bapa.

Sanggup belajar dan menerima teguran. spm

* Kemaskini terakhir pada 26 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Seednature Empire

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Seednature Empire ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Seednature Empire . Tawaran jawatan kosong untuk Promoter produk penjagaan kulit ini hanya sah sebelum 30 September 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Promoter produk penjagaan kulit yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Seednature Empire .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.