Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,419 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Nala Designs Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Promoter Isetan, Klcc di syarikat kami yang terletak di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Promoter Isetan, Klcc

Jawatan kosong sebagai Promoter Isetan, Klcc di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Nala Designs Sdn Bhd
  • Lokasi: KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM70 perday / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM70 perday ditawarkan oleh syarikat Nala Designs Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Promoter Isetan, Klcc di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

1. Excellent communication skills2. Excellent interpersonal skills3. Result-Oriented

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Nala Designs Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Nala Designs Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Nala Designs Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Promoter Isetan, Klcc ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Promoter Isetan, Klcc yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Nala Designs Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.