Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,712 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Constant United Resources Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Promoter di syarikat kami yang terletak di Hulu Langat, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Promoter

Jawatan kosong sebagai Promoter di Hulu Langat, Selangor!

 • Employee: Constant United Resources Sdn Bhd
 • Lokasi: Hulu Langat, Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1500 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Constant United Resources Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Promoter di Hulu Langat, Selangor.

Syarat

-Bumiputera
-umur 18 tahun hingga 35
-berminat tentang perniagaan
-asrama disediakan

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Constant United Resources Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Constant United Resources Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Constant United Resources Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Promoter ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Promoter yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Constant United Resources Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan