Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Pusat Tuisyen Adawiah PLT ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Programmer/ Website developer di syarikat kami yang terletak di Ayer Keroh, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Programmer/ Website developer

Jawatan kosong sebagai Programmer/ Website developer di Ayer Keroh, Melaka!

  • Employee: Pusat Tuisyen Adawiah PLT
  • Lokasi: Ayer Keroh, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1700 / Month
  • Tarikh Tutup: 27 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat Pusat Tuisyen Adawiah PLT kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Programmer/ Website developer di Ayer Keroh, Melaka.

Syarat

Walk-in interview:
15hb Ogos 2017

Waktu kerja: Isnin - Jumaat; 9 pagi - 6 petang, Sabtu 9 pagi - 1pm
Cuti tahunan = 8 hari
Cuti am = bekerja (kecuali Aidilfitri)
Cuti sakit = tidak lebih dari sehari sebulan Mengendalikan, membina dan mengemaskini website.
Menjalankan kerja-kerja graphic design.

Tugasan kerja akan diberi tunjuk ajar.
Komputer disediakan.
Mahir berbahasa Inggeris.
Boleh kerja lebih masa apabila perlu.

Anda mestilah seorang yang berdedikasi tinggi dan mempunyai tanggungjawab serta etika kerja yang baik serta boleh bekerja secara berkumpulan
Hanya pekerja yang berdisiplin akan ditawarkan pekerjaan berstatus tetap selepas tempoh percubaan (6 bulan). Diploma di dalam bidang yang dinyatakan di atas

* Kemaskini terakhir pada 09 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Pusat Tuisyen Adawiah PLT

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Pusat Tuisyen Adawiah PLT ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Pusat Tuisyen Adawiah PLT . Tawaran jawatan kosong untuk Programmer/ Website developer ini hanya sah sebelum 27 August 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Programmer/ Website developer yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Pusat Tuisyen Adawiah PLT .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.