Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,354 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat msd prima venture ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Praktikal di syarikat kami yang terletak di Ampang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Praktikal

Jawatan kosong sebagai Praktikal di Ampang, Selangor!

  • Employee: msd prima venture
  • Lokasi: Ampang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM300 / Month
  • Tarikh Tutup: 07 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM300 ditawarkan oleh syarikat msd prima venture kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Praktikal di Ampang, Selangor.

Syarat

Kami menyediakan peluang praktikal/latihan industri/internship kepada pelajar-pelajar pusat pengajian Kami menyediakan peluang praktikal/latihan industri/internship kepada pelajar-pelajar pusat pengajian dalam bidang :
1. Kemahiran & teknikal (perkayuan, event management)
2. Sales & Business Development
3. Marketing
4. Admin
5. Finance & Account
6. Operasi

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh msd prima venture

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh msd prima venture ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh msd prima venture. Tawaran jawatan kosong untuk Praktikal ini hanya sah sebelum 07 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.