Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat unicamp ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Petronas Permatang Batu di syarikat kami yang terletak di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Petronas Permatang Batu

Jawatan kosong sebagai Petronas Permatang Batu di Bukit Mertajam, Pulau Pinang!

  • Employee: unicamp
  • Lokasi: Bukit Mertajam, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat unicamp kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Petronas Permatang Batu di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Syarat

Jawatan Kosong di Petronas Permatang Batu, Bukit Mertajam *Lelaki / perempuan
*Juruwang / Pekerja am
*Ada KWSP & SOCSO

Yang berminat, boleh hubungi saya di talian 0129254797 atau 04-5304720 (ZURA)

* Kemaskini terakhir pada 15 September 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh unicamp

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh unicamp ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh unicamp . Tawaran jawatan kosong untuk Petronas Permatang Batu ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Petronas Permatang Batu yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak unicamp .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.