Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat stopest (m) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pest Control Technician & Marketing di syarikat kami yang terletak di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pest Control Technician & Marketing

Jawatan kosong sebagai Pest Control Technician & Marketing di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: stopest (m) sdn bhd
  • Lokasi: Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 29 February 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat stopest (m) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pest Control Technician & Marketing di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Technician:- Have driving license.- Have experience in pest control industry is an added advantage.- Salary will commensurate with experience.Marketing:- Have own transport and travelling expenses will be reimbursed on claim basis.- Have experience in pest control industry.- Love to meet people.- Salary: Basic + Commission

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh stopest (m) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh stopest (m) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh stopest (m) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pest Control Technician & Marketing ini hanya sah sebelum 29 February 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pest Control Technician & Marketing yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak stopest (m) sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.