Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat petit delicacies cafe ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Personal Assistant / Special Assitant di syarikat kami yang terletak di Sri Hartamas, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Personal Assistant / Special Assitant

Jawatan kosong sebagai Personal Assistant / Special Assitant di Sri Hartamas, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: petit delicacies cafe
  • Lokasi: Sri Hartamas, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat petit delicacies cafe kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Personal Assistant / Special Assitant di Sri Hartamas, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Perform assitant duties, such as managing boss diary, making travel arrangements and taking minutes at meetings,draft amendments for reports and prepare briefing. Mencari pembantu khas peribadi.Pada anda yang berminat untuk mencari peluang pekerjaan yang menarik dalam bidang Business and Politic. KEMASUKAN SEGERA

Lelaki dan Perempuan

Berumur 25 tahun ke atas.

Sekurangnya Diploma atau sijil.

Fasih bercakap dan menulis dalam Bahasa Melayu dan English.
Jika berbahasa Mandarin adalah bonus untuk anda.

Mempunyai penampilan yg menarik dan kemas.

Mempunyai PR Skill yang sangat baik.

Boleh menggunakan excel,word,powerpoint dll.

Boleh membuat research

Mempunyai transport sendiri dan lesen B dan D

Gaji RM1000 - RM2000

Di kawasan Hartamas,segambut.

Berminat hubungi 019-2788068 firdaus

* Kemaskini terakhir pada 14 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh petit delicacies cafe

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh petit delicacies cafe ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh petit delicacies cafe. Tawaran jawatan kosong untuk Personal Assistant / Special Assitant ini hanya sah sebelum 15 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.