Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat seng electric sales & service sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perkerja am di syarikat kami yang terletak di Setia Indah, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Perkerja am

Jawatan kosong sebagai Perkerja am di Setia Indah, Johor!

  • Employee: seng electric sales & service sdn bhd
  • Lokasi: Setia Indah, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1250 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1250 ditawarkan oleh syarikat seng electric sales & service sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Perkerja am di Setia Indah, Johor.

Syarat

pengatauran , persediaan & penghantaran barang TANGGUNG JAWAB PADA BARANG BARANG DALAM KEDAI & BARANG YANG DI HANTAR
JIKA BERMINAT SILA DATANG KEDAI TEMUDUGA
TEL KEDAI : 07-3618822

* Kemaskini terakhir pada 17 September 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh seng electric sales & service sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh seng electric sales & service sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh seng electric sales & service sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Perkerja am ini hanya sah sebelum 31 October 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Perkerja am yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak seng electric sales & service sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.