Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Autozone Autoparts ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perkerja am di syarikat kami yang terletak di Klang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Perkerja am

Jawatan kosong sebagai Perkerja am di Klang, Selangor!

  • Employee: Autozone Autoparts
  • Lokasi: Klang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 August 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Autozone Autoparts kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Perkerja am di Klang, Selangor.

Syarat

Perkerja am di kilang halfcut , Used Auto part
Call 0193950728 , 0333923728 kerja mengenai buka pasang spare part kereta
susun barang store
gaji ikut pengalaman

* Kemaskini terakhir pada 28 June 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Autozone Autoparts

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Autozone Autoparts ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Autozone Autoparts . Tawaran jawatan kosong untuk Perkerja am ini hanya sah sebelum 31 August 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Perkerja am yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Autozone Autoparts .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.